Nyheter‎ > ‎

Barneutstyrshelgen i Ås

lagt inn 8. apr. 2018, 14:18 av Malteser Riddernes Hospitaler Orden   [ oppdatert 1. jun. 2018, 02:25 ]
Redd Barna Ås sitt vårmarkedet, Barneutstyrshelgen i Ås, ble nok en gang arrangert lørdag 7. april 2018 med massiv innsats fra Redd Barna Ås og andre frivillige... blant annet 7 stk frivillige fra Ås og Østfold Maltesergruppe. Det innkom over 30.000 kroner i fortjeneste til Redd Barna Ås som blant annet deler ut midler til lokale formål, men ikke minst ble det donert over 40 sekker med klær som vil bli formidlet via Ås og Østfold Maltesergruppe til trengende i Latvia gjennom Røde Kors Haldens Latvia prosjekt.  

Barneutstyrshelgen i Ås er et bruktmarked hvor du kan kjøpe, men også selge, klær, sko, leker og diverse utstyr (ski, staver, sykler, barneseter, senger etc) til barn i alderen 0 til 14 år. Markedet arrangeres av Redd Barna, avdeling Ås. Som selger får du ryddet i skuffer og skap, og har muligheten til å tjene en slant. Som kjøper kan du finne mye fint tøy og utstyr til en rimelig penge - det er miljøvennlig og økonomisk å kjøpe brukt. I tillegg går en del av pengene til en god sak.  30% av inntektene fra Barneutstyrshelgen går til Redd Barna.
På vårmarkedet kan du kjøpe eller selge sommerklær og -utstyr, på høstmarkedet vinterklær og -utstyr.
Arbeidet med Barneutstyrshelgen er basert på frivillig arbeid. I løpet av helgen er det 40-50 frivillige som stiller opp og tar sine vakter gratis. Uten denne innsatsen ville det ikke vært mulig å gjennomføre markedet.

Takk for at vi fikk bidra.. et fantastisk opplegg og innsats fra alle medvirkende!

Les mer om:
-Halden Røde Kors sitt prosjekt i Latvia