Nyheter‎ > ‎

Julepakker til Vaive

lagt inn 3. des. 2017, 11:17 av are kristensen   [ oppdatert 3. des. 2017, 11:19 ]
Til Jul sendes en container full av klær, leker og smågodt til trengende i Latvia med bla hjelp av Ås Maltesergrupe. Venner av Vaive er en forening i Gressvik i Fredrikstad som hjelper en fattig befolkning i Vaive i Latvia med hjelpesendinger bestående av bl.a. klær og diverse annet som befolkningen, og spesielt det barna trenger. Ås Maltesergruppe samler hele året inn klær og utstyr fra sine mange arrangementer som doneres videre til Venner av Vaive som står for transport og utdeling til Latvia. 


Arne Buskoven og hans frivillige, venner av Vaiva i Latvia, sender Containeren til neste uke og den er framme godt tid før jul.

Ytterst i Containeren den 40 fot store Containeren er det 30 kg smågodt som Arne har fått fra Europris. Så da blir det både varme klær, sko, leker og litt godt til jul. Vi gleder oss over gavene til de trengende og takker Venner av Vaive for det fantastiske arbeidet de gjør!


På bilde over, Arne Buskoven som mottar siste kassebil med klær til fattige i Latvia. 


Klær og utstyr nok til å fylle en container med over 500 sekker/pakker med klær, sko, leker til trengende kommer fra:

-Redd Barnas Barnutstyrs helg vår/høstmarked, 

-Liahøi Grendehus i Nordby vår/høst loppemarked,

-Ås Arbeids kirkes marked, 

-skoler i Ås, og private har vært med på å fylle Containeren med over 500 sekker/pakker med klær, sko, leker til trengende.


Les mer om Venner av Vaive her.