Nyheter‎ > ‎

Klær til nødlidende

lagt inn 9. sep. 2019, 14:11 av are kristensen   [ oppdatert 9. sep. 2019, 14:43 ]
Lørdag 31.august ble over 70 sekker med klær og barne-utstyr donert og fraktet for videre distribusjon til trengende i Hviterussland og Ukraina. 

Ås Arbeidskirke gjennomført sitt store årlige loppemarked til inntekt for meninghetsarbeidet, og alt av klær som ikke ble solgt, samt barne-utstyr, ble donert Ås Maltesergruppe, og Østfold Maltesergruppe stod for distribusjon videre til vår nye samarbeidspartner Fair Share Norge.

Fair Share Norge har i mange år drevet med veldedig arbeid i Hviterussland og Ukraina, og i de siste årene sendt opp til 5 semi trailere hvert år stappfull med klær, sko, møbler og barne-utstyr som deles ut til trengende i svært så fattige Hviterussland, og stadig krigsherjede Ukraina.

Østfold Maltesergruppe videreformidlet bortimot 70 sekker med klær samt annet barne-utstyr, og fikk samtidig glimt av en fantastisk gruppe med frivillige hos Fair Share Norge som bruker mye av sin fritid til å hjelpe nødlidende og trengende. 

Vi ser fram til samarbeidet og takker for den vennlige måten vi ble mottatt av på deres nødhjelpsmottak i Vestby.


bildet over: To glade frivillige mottar 70 sekker med klær og annet barne-utstyr

Frivillige fra Ås menighet pakker klær som ikke var solgt for videre distribusjon til trengendeFar og sønn Kristensen fra Østfold Maltesergruppe bar og kjørte over 70 sekker med klær og annet barneutstyr