Nyheter‎ > ‎

Oscarsborgdagen 2018

lagt inn 9. aug. 2018, 05:12 av Malteser Riddernes Hospitaler Orden   [ oppdatert 16. sep. 2018, 11:32 ]

Oskarsborgdagene for kreftsyke barn og ungdommer ble Lørdag 25. August gjennomført i strålende sol på fantastiske Oskarsborg festning av Ås Maltesergruppe og Barnekreftforeningen Oslo og Akershus. Rundt 100 barn og ungdommer rammet av kreft med familie fikk gratis ferge til Oskarsborg, grillmat, RIB tur og flytur m helikopter. 

Tusen takk til alle innvolverte, Festningsforvalter, Havnevakten og Fergene på Oskarsborg, Vasilis Doka v Havnekroa for is til alle, Vestby og Ås Røde Kors Hjelpekorps, Coop Extra Raveien Ås, og spesielt Nor Avation og RIB.no for deres generøse bidrag av hhv helikopter og RIB tureneINVITASJONSnart er det den 6. Oscarsborgdagen. Lørdag 25 August 2018 braker det løs med flere hundre kreftsyke, og tidligere påvirket av kreft, barn og ungdommer med familie som vil få servert grillmat og oppleve spennende aktiviteter som RIB-kjøring i Oslo fjorden og helikopter turer! 

Du kan lese mer om Oscarsborg dagen 2017, samt se vår Youtube kanal.
 
Samtidig vil vi takke våre samarbeidspartnere som stiller opp frivillig år etter år, uten deres støtte ville vi ikke ha hatt mulighet til å gjennomføre ett slik arrangement. Vi gleder oss til å gi familiene en flott opplevelse på Oslofjordens perle.