Nyheter‎ > ‎

Oscarsborgdagene 2017

lagt inn 9. aug. 2017, 07:42 av Malteser Riddernes Hospitaler Orden   [ oppdatert 27. aug. 2017, 23:58 ]

Lørdag 26.august 2017 ble nok en vellykket Oskarsborgdagen for kreftsyke barn og ungdom, med familie, gjennomført i regi av Ås Maltesergruppe og Barnekreftforeningen i Oslo og Akershus. 120 glade deltagere fikk nyte godt av arbeidet til over 20 frivillige og mange velvillige sponsorer. Det var grilling, RIIB kjøring, helikopter flyging, bading og masse kos i solen på Oslo fjordens perle Oskarsborg festning.

Ved mottagelse kl 10:05 kom de fleste gjesten med fergen til Oskarsborg Ferge selskap. De ble mottatt av hjelpere som geleidet dem til området lånt ut av Oskarsborg festning.

Vel framme hadde hjelpere fra både ÅS Maltesergruppe og Barnekreftforeningen i Oslo og Akerhus jobbet kvelden før med frakt av varer og siden kl 0800 om morgenen med å gjøre klart for mottakelse av ca 120 sultne deltagere. Her skulle grilling og RIIB kjøring foregå, og et fint vær og fantastiske omgivelser på de to øyene som utgjør Oskarsborg festning la en fantastisk ramme rundt arrangementet.

 
To action fylte aktiviteter ble tilbudt barn og voksne, og de fleste prøvde både RIIB kjøring og Helikopter tur, begge deler sponset av våre faste givere på Oskarsborg dagene, Roy Hansen ved RIB.no og Ole-Petter ved Nor Aviation. Fantastiske firma begge to som støtter barn og unge med kreft og gir dem et lyspunkt i hverdagen!Redningsskøyten var der og med åpen båt og Elias-poser, med en overraskelse i ,til alle barna. Røde Kors Ski var og tilstedte og demonstrerte livredning samt passet på store og små i tilfelle noe skulle ha skjedd som trengte dere assistanse. Tusen takk for all hjelp flere år på rad nå!


Takk til alle hjelpere, givere, festingsforvalter Hilde, vaktene i gjestehavnen for transport, RIB ved Roy, Coop Extra Raveien - Ås,  Ole-Petter's helikopterselskap, Vestby og Ås Røde Kors Helpekorps, RS, Oscarsborg Hotell, fergen ved Bjørn, og alle som var med å lage en uforglemmelig dag for kreftsykebarn og deres familier... & vår Herre som igjen sørget for godt vær!

Invitasjonen:
Ås maltesergruppe og Barnekreftforeningen Oslo og Akershus inviterer 26.august til Oscarsborgdagene 2017. En innholdsrik aktivitetsdag for barn og ungdom rammet av kreft og deres familie, med bla grilling, helikopterflyging og RIB turer på Oslo fjorden.

Aktiviteter for dagen:
  • Helikopterflyging
  • Kjøring med RIB
  • Tur med Redningsskøyta Elias
  • Førstehjelpskurs ved Røde Kors
  • Det blir servering av grillmat

Påmelding og informasjon:
Her er hele familien velkommen, men venner lar vi bli hjemme.
Det er begrenset med kapasitet på helikoptertur, så dette er forbeholdt barn og ungdom. Skriv
navn og alder på de som ønsker helkoptertur ved påmelding, og dere vil få tildelt en tid for dette.
Vedlagt er fergetider fra Drøbak.

Bare si at dere reiser med Barnekreftforeningen så er den gratis.
Send påmelding med totalt antall personer, samt navn og alder på barn om de ønsker
helikoptertur til
oslo.akershus@barnekreftforeningen.no så snart som mulig og senest 15. august.

Vi gleder oss til en morsom dag sammen med dere :-)

Samarbeidspartnere: