Nyheter‎ > ‎

Samarbeidstreff på Radiumhospitalet

lagt inn 25. mai 2017, 15:17 av Malteser Riddernes Hospitaler Orden   [ oppdatert 25. mai 2017, 16:36 ]

Det årlige samarbeidstreffet mellom Vålerenga og Ås Maltesergruppe har foregått på Radiumhospitalet. Vi takker VIF med det store hjerte for å støtte prosjektene på Radiumhospitalet, for kreftsyke store, små og pårørende gjennom langt over 10 år.

Det var duket for et flott møte på Radiumhospitalet hvor representanter fra eliteklubben VIF med Freddy dos Santos fra ledelsen, Daniel Fredheim Holm fra A-laget og fra Stiftelsen VIF Samfunn ved leder Lars-Eirik Eggen, som har ansvar for alle sosiale prosjekter til Oslo-klubben. Fra Radiumhospitalet Fritidsleder Thora Kollenborg, Radiumhospitalets Legater Professor i Kirurgi Karl-Erik Giercksky og sykepleier Ingunn H. Sandven.

Det ble først en inspeksjon på VIF Treningsrommet som Ås Maltesergruppe fikk til oppdrag å skaffe midler og utstyr til. Her var selvfølgelig VIF en av de store bidragsytere, derfor er fysioterapirommet oppkalt etter den gavmilde klubben.
Det var stor stas for store, små pasienter å kunne hilse på VIF-gutta. Det ble overrakt VIP-billetter til alle fotballkamper på Ullevaal stadion, i år som i fjor gitt av Simarud Electronic AS på Langhus. Trond Simarud er også medlem av Ås Maltesergruppe og sørger for å ta imot store og små pasienter på hver eneste kamp.


VIF hadde med en gave sjekk fra DNB på kr 50.000,- som ble fordelt til slik: Kr 30.000,- til ungdomsrommet «bli aldri tom – hyggekonto», denne ble opprettet for flere år siden av Ås Maltesergruppe. Barna og ungdommene kan lage seg pizza, bake, eller lage det de har lyst på. Her finner de også brus og godt når de benytter ungdomsrommet eller får besøk av venner og pårørende.

Resten ble fordelt på våre to samarbeidsprosjekter i september: Kr 10.000,- Den store kulekreftdagen på Akershus Festning lørdag 9.september. Dette er en dag for pasienter med sarcomer ( kreft i ben, bløtvev som rammer mange unge) Her lærer de mye om sykdommen, mestring og møter andre som har eller har hatt denne sykdommen. Togtur til Kristiansand 21-24.september. En drømmetur for familier som enten har et barn som er syk, eller hvor mor/far er syk og har mindreårige barn. VIF ble anmodet om å skaffe luer og skjerf for pengene – selvfølgelig med VIF-logo!

Les mer her om Ås maltesergruppes mange års samarbeide med VIF Stiftelsen "VIF Samfunn" og Vålerenga Sponsorpool.
HEIA VÅLERENGA!