Nyheter‎ > ‎

St.Halvards fortjenstmedalje

lagt inn 29. mai 2017, 02:57 av Malteser Riddernes Hospitaler Orden   [ oppdatert 29. mai 2017, 05:28 ]
Frank Jakobsen, leder for St.Sunniva og Ås Maltesergruppe ble nylig gjort til æresriddere av Sankt Hallvards Orden, for sitt langvarige arbeid for kreftsyke barn i Norge.

Franks har i en årrekke arbeidet med sosiale tiltak for barn som er under behandling på Radiumhospitalet i Oslo. Utdelingen av ordenen skjedde i Bragenes kirke i Drammen. I tillegg til Frank ble to andre gjort til æresriddere: Marilena Aker for sitt arbeid for integrering av flyktninger i Norge og Stein Unneberg, for sitt langvarige arbeid for psykisk utviklingshemmede barn i Egypt, ved Karisenteret.

- Vi i Ås Maltesergruppe takker for anerkjennelsen, den er til alle våre medlemmer og hjelpere. Gratulerer samtidig til de to andre meget verdige mottagere og deres flotte arbeide for de trengende. Det var en flott opplevelse i Bragernes kirke, med Biskopen og flere prester som sørget for en verdig seremoni, sier Frank Jakobsen til Ås Avis.St.Halvards Orden er en kristen veldedig økumenisk organisasjon der hovedmålene er veldedighet og økumenisk samarbeid,

Hjelpe gis som økonomisk støtte, deriblant til Karisenteret (for mennesker med psykisk utviklingshemming) i Den koptisk-ortodokse kirke i Egypt, som dagens kollekt gikk til. Les mer om St.Halvard.

Under ser dere Frank Jakobsen poserer med sin diplom i lag med Ordenens Stormester Glen Hole. Underst 3 glade Malteserriddere, Frank Jakobsen, Trond Berger og Truls Kleven som koste seg på St.Halvards arrangement.