Nyheter‎ > ‎

Takk for kampen!

lagt inn 19. mar. 2018, 02:26 av Malteser Riddernes Hospitaler Orden   [ oppdatert 19. mar. 2018, 02:37 ]

Ås Maltesergruppe, Stiftelsen VIF Samfunn, Simarud Electronic, Fritidsleder Radiumhospitalet og Sarkomforum for sykepleie og fysioterapi ved Radiumhospitalet hadde sitt årlige samarbeids møte på Radiumhospitalet fredag 16.mars.


Det ble overrakt innrammede takkediplomer fra Kulekreft dagen på Akershus Festning, og den store togturen til Kristiansand som klubben var bidragsyter til.


Lars Eirik Eggen, leder Stiftelsen Vålerenga Samfunn, hadde også med en flott bilde av Elitelaget som skal pryde fysioterapirommet som klubben har vært en stor bidragsyter til.


I år, som i fjor er det Langhus firmaet Simarud Electronic, og de ansatte som ga VIP billetter til Radiumhospitalet.

Trond Simarud stiller også selv opp når det er kamp, og tar seg av pasientene som kommer, med varme pledd, og nødvendig omsorg.Vi i Ås Maltesergruppe er utrolig stolt over klubben, som vi har hatt et godt samarbeide med siden 2004 ved bla utlån av spillerbuss, årlige besøk på Radiumhospitalet med elite spillere og gaver, støtte til forskjellige arrangementer, og VIP plasser til pasienter, og pårørende på Elitekampene.


Klubben med det store hjerte har via sin egen stiftelse store prosjekter innenfor  Vålerenga mot rasisme, jobb sjansen og sine inkluderings prosjekter for barn og ungdom.


Takk for kampen alle sammen.. både på og utenfor banen! 


På bilde:

Fritidsleder Thora Kollenborg Radiumhospitalet, Trond Simarud Hospitaler Ås Maltesergruppe, Lars Eirik Eggen leder Stiftelsen Vålerenga Samfunn , Merethe Lia Johansen Spesialist i onkologisk fysioterapi Ous-Radiumhospitalet, og Frank Jakobsen Leder Ås Maltesergruppe.