Grupper‎ > ‎Ås Maltesergruppe‎ > ‎Samarbeider med‎ > ‎

Sammarbeidspartnere Ås


Venner av Vaive

lagt inn 6. aug. 2016, 02:18 av Malteser Riddernes Hospitaler Orden   [ oppdatert 16. okt. 2016, 14:42 ]

Venner av Vaive er en forening iGressvik i Fredrikstad som hjelper en fattig befolkning i Vaive i Latvia med hjelpesendinger bestående av bl.a. klær og diverse annet som befolkningen, og spesielt  barna trenger. Foreningen er utgått fra et prosjket Gressvik Røde kors har hatt i Vaive kommune, og har i flere år sendt hele semitrailere til Vaive med klær og annet utstyr. Det er spesielt en skole midt inne i landet som mottar hjelpesendingene, og med hjelp av Røde Kors og den sosiale avdeling ved skolen som står for utdelingen til befolkningen.  Skolen består av ca. 130 barn fra 1. til 10. klasse.


Ås Maltesergruppe har støttet Venner av Vaive i flere år med klær som er vasket og pakket klar til sending. Klærne kommer bla. fra gjenglemte klær på skoler og til overs etter Den store utstyrsdagen som Redd Barna på Ås arrangerer 2 ganger i året.


Vi takker Venner av Vaive for det gode arbeidet de gjør.


Se artiklene under fra Fredrikstad Blad om arbeidet gjort i Fredrikstad for Vaive:
Jernbanepersonalets turkomité

lagt inn 22. mai 2016, 09:21 av Malteser Riddernes Hospitaler Orden

Jernbaneverkets Turkomite
Jernbanepersonalets Turkomité har siden 1988 arrangert turer for kreftsyke barn og unge. Initiativtaker var pensjonert lokomotivfører Fritz Lid. Turkomiteen består i dag av både nye og gamle medlemmer som står på for at drømmeturer som denne til Trondheim skal bli til virkelighet.

Jernbanepersonalets Turkomité har medlemmer som arbeider eller har arbeidet hos Jernbaneverket, NSB, Mantena AS, Baneservice AS og Østbanernes forbruksforening.

Turene skal være en opplevelsestur til glede for familier som er rammet av alvorlig sykdom, blant annet til store byer som Bergen, Kristiansand, Sandnes, og Trondheim.


        se film om Barnas Drømmetur

Alt som gjøres i forbindelse med turene er basert på frivillig innsats med økonomisk støtte, mat, drikke og gaver fra ulike bidragsytere som NSB, jernbanerelaterte foreninger og lag, men også privatpersoner, firmaer, andre veldedige organisasjoner, kommuner og hotellene som gjør alt for at oppholdet i byene skal bli så godt som mulig.

Vi takker Jernbanepersonalets Turkomité  for det fantastiske arbeidet de gjør for kreftsykt barn og ungdom.

Les mer om Barnas Drømmetur!

Barnekreftforeningen i Oslo og Akershus

lagt inn 4. mai 2016, 12:38 av Malteser Riddernes Hospitaler Orden   [ oppdatert 8. jun. 2016, 15:10 ]

Ås Maltesergruppe har inngått et samarbeid med Barnekreftforening i Oslo og Akershus for sammen å drive velferdstiltak for familier med kreftsyke barn.

Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon, med 14 fylkesforeninger spredt rundt om i landet og ca. 1 600 familiemedlemskap og ca. 2 600 støttemedlemskap, og i 2013.

Ås Maltesergruppe og Barnekreftforeningen i Oslo og Akershus skal samarbeide om å drive velferdstiltak for familier med kreftsyke barn.


Se artikkel under fra Østlandet Blad, og les mer om Barnekreftforeningen på deres nettsider.


SFO Sjøskogen - Lillefryd

lagt inn 18. mar. 2016, 00:43 av are kristensen   [ oppdatert 2. sep. 2016, 05:10 av Malteser Riddernes Hospitaler Orden ]

Siden 2011 har SFO Sjøskogen - Lillefryd på ÅS samlet inn penger til kreftsyke barn. Lillefryds vårmarked  "Barn hjelper barn", innbrakte i mai 2015 hele 24.366
kroner, og i 2016 over 25.000 kr!

Ås Maltesergruppe bidar med gaver til markedet samt siste 5 gangene mottatt de innsamlete midlene fra Lillefryd for videreformidling til Radiumhospitalet. Tusen takk for det viktige arbeidet der gjør på Lillefryd SFO!


Artikkelen under er fra Østlandet blad 21.mai, 2015:


Vålrenga fotball

lagt inn 18. mar. 2016, 00:42 av are kristensen   [ oppdatert 25. mai 2017, 15:32 av Malteser Riddernes Hospitaler Orden ]

Vålerenga fotball bidrar i kreftsaken
Vålerenga fotballs Stiftelsen "VIF Samfunn" og Vålerengas sponsorpool og Ås Maltesergruppe har i flere år jobbet parallelt ¨på Radiumhospitalet hvor de begge bidrar til at pasientenes opphold på sykehuset skal bli så optimalt som mulig.

Vålerenga fotball har blant annet bidratt med VIP-billetter til kamper, utstyr, økonomiske bidrag og deltatt med profilerte trener og spillere på arrangementer.

Vi takker Vålerenga fotball for deres bidrag til kreftsaken!


      

  

1-5 of 5