Klær til trengende

lagt inn 11. apr. 2018, 01:45 av Malteser Riddernes Hospitaler Orden   [ oppdatert 9. sep. 2019, 13:56 av are kristensen ]
I samarbeid med Ås Maltesergruppe, som har mange prosjekter der brukte klær samles inn, hjelper Østfold Maltesergruppe med å videreformidle dette til trengende. 

I 2017 ble over 400 enheter med klær (sekker og esker, etc) samlet inn av Ås Maltesergruppe og formidlet til Latvia via Venner av Vaive, et samarbeide som har foregått i mange år som dessverre nå legges ned. 

Fra og med 2018 skal Østfold Maltesergruppe være behjelpelig med å formidle dette videre til en ny mottaker som kan bringe de innsamlede klær og utstyr trygt til de trengende. Første ladning har pt mai 2018 gått til Røde Kors Halden sitt Latvia prosjekt, og i 2018 ble det fraktet bortimot 200 sekker klær til dem. Les mer om Røde Kors Haldens Latvia Prosjekt.

I 2019 Har vi også fått en ny distribusjons-partner ved Fair Share Norge som frakter klær til og deler ut til trengene i Ukraina og Hviterussland, og allerede i august ble første ladning på 70 sekker overrakt etter donasjon fra ÅS Arbeidskirkes loppemarked.












bilde: Petter vår yngste rekrutt